Ага́р-ага́р (також відомий як агар, кантен, агал-агал, японський риб’ячий клей) — складна природна суміш полісахаридів; нерозгалужені полісахариди, що містяться в...
Каталог продукції
Активний фармацевтичний інгредієнт — стандартизована БАР (або їх суміш), з певною терапевтичною ефективністю, яка одержана шляхом синтезу, біотехнології або з...
АМІНОКИСЛОТИ — це похідні карбонових кислот, у яких один або декілька атомів водню у вуглеводневому радикалі заміщені на аміногрупу. Залежно...
Антиоксида́нти -природні або штучно синтезовані речовини, що сповільнюють чи припиняють окислення (переважно у відношенні до органічних сполук). Антиоксиданти бувають природного...
Ароматизатори – це речовини, які при внесенні до продукту надають йому певний аромат і смак, тобто є смако-ароматичними речовинами. Використовуються...
Барвники – це забарвлені органічні сполуки, що синтезуються рослинами та живими організмами (природні барвники), або отримані методами органічного синтезу (синтетичні) та...
Емульгатори – це речовини, які додаються при приготуванні їжі, для того щоб змішати зазвичай незмішувані компоненти. Найчастіше вони використовуються для...
Фосфати — це хімічні сполуки різних металів і фосфорної кислоти. Існує величезна маса різновидів фосфатів. Сфера їх застосування — від...
Розроблена та освоєна технологія виробництва порошків із фруктів, овочів, що забезпечує одержання високоякісного продукту, в якому в концентрованому вигляді збережені...
Консерва́нти — речовини, які здатні збільшувати строк зберігання харчових та інших продуктів (наприклад, косметики) шляхом захисту їх від мікробіологічного псування.
Виробники косметичних засобів мають право поряд з натуральними інгредієнтами додавати у косметичний продукт синтетичні компоненти (емульгатори, консерванти, ароматизатори, барвники) і...
Кукурудзяний крохмаль – це крохмаль, одержаний з кукурудзи, іноді його ще називають кукурудзяним борошном. Для його отримання ендосперм – білу...