Каталог продукції

Головна / Каталог продукції
Агар-агар

Агар-агар

Ага́р-ага́р (також відомий як агар, кантен, агал-агал, японський риб’ячий клей) — складна природна суміш полісахаридів; нерозгалужені полісахариди, що містяться в...

Амінокислоти

Амінокислоти

АМІНОКИСЛОТИ — це похідні карбонових кислот, у яких один або декілька атомів водню у вуглеводневому радикалі заміщені на аміногрупу. Залежно...

Антиоксиданти

Антиоксиданти

Антиоксида́нти -природні або штучно синтезовані речовини, що сповільнюють чи припиняють окислення (переважно у відношенні до органічних сполук). Антиоксиданти бувають природного...

Ароматизатори

Ароматизатори

Ароматизатори – це речовини, які при внесенні до  продукту надають йому певний аромат і смак, тобто є смако-ароматичними речовинами. Використовуються...

Емульгатори

Емульгатори

Емульгатори – це речовини, які додаються при приготуванні їжі, для того щоб змішати зазвичай незмішувані компоненти. Найчастіше вони використовуються для...

Фосфати

Фосфати

Фосфати — це хімічні сполуки різних металів і фосфорної кислоти. Існує величезна маса різновидів фосфатів. Сфера їх застосування — від...

Фруктові та овочеві порошки

Фруктові та овочеві порошки

Розроблена та освоєна технологія виробництва порошків із фруктів, овочів, що забезпечує одержання високоякісного продукту, в якому в концентрованому вигляді збережені...

Консерванти

Консерванти

Консерва́нти — речовини, які здатні збільшувати строк зберігання харчових та інших продуктів (наприклад, косметики) шляхом захисту їх від мікробіологічного псування.

Косметичні добавки

Косметичні добавки

Виробники косметичних засобів мають право поряд з натуральними інгредієнтами додавати у косметичний продукт синтетичні компоненти (емульгатори, консерванти, ароматизатори, барвники) і...

Кукурудзяний крохмаль

Кукурудзяний крохмаль

Кукурудзяний крохмаль – це крохмаль, одержаний з кукурудзи, іноді його ще називають кукурудзяним борошном. Для його отримання ендосперм – білу...

Пектин

Пектин

Пектин – це полісахарид рослинного походження, є важливим елементом в житті рослин, саме він дозволяє фруктам і овочам чинити опір...